Frederikssund Stafetten - stafetløb med fjordudsigt

Tag løbeskoene på og familien, vennerne eller kollegaerne under armen og kom med ud og oplev Frederikssunds smukke natur ved fjorden, når Frederikssund Stafetten skydes i gang for første gang nogensinde torsdag den 31. august 2017 kl. 17.30.

Stafetløbet er et socialt motionsløb, der er åbent for alle, og arrangeres af Fjordløberne Frederikssund.

Løberuten tager sit udgangspunkt på Kalvøen, hvor man kan nyde udsigten over Roskilde Fjord, mens man løber, og når man senere slår sig ned for at hvile benene og nyde aftensmaden i de smukke omgivelser med kolleger, venner eller familie.

Frederikssund Stafetten får base på Cirkuspladsen, hvor start, skiftezone og mål vil være. Omkring skiftezonen vil der være telte, der danner rammen om hyggeligt samvær med kollegaer og familie. Stafetten afvikles som et 4 x 5 km stafetløb, hvor hver deltager på holdet løber to omgange på en 2,5 km rundstrækning på Kalvøen og havnen, inden depechen gives videre til næste deltager på holdet. Se oversigtskort over Cirkuspladsen på Kalvøvej.

Man tilmeldes som hold med fire personer pr. hold og det er muligt at tilkøbe forplejning i form af en lækker buffet til hele holdet til en pris af 90 kr. pr. person. Ønsker man at tilkøbe buffet, skal dette ske i forbindelse med tilmeldingen. Man kan således ikke tilkøbe buffeten på selve løbsdagen. Det er kun muligt for deltagere til Frederikssund Stafetten at tilkøbe buffet. Sodavand, øl, vin, kaffe og kage sælges på Cirkuspladsen til rimelige priser. 

Derudover etableres der en gå-rute på 5 km, der startes kort inden stafetten sættes i gang, og hvor ruten bevæger sig ud forbi den smukke Marbæk strand og med udsigt til etableringen af den nye bro til Hornsherred. Til gå-ruten kan man tilmelde sig enkeltvis eller som hold og også her er det muligt at tilkøbe en lækker buffet til en pris af 90 kr. pr. person. Dette skal ligeledes foretages i forbindelse med tilmeldingen. 

Tilmeldingen til Frederikssund Stafetten er nu lukket. Sidste frist for tilmelding til Frederikssund Stafetten var torsdag den 17. august 2017. Der er ikke mulighed for eftertilmelding. 

 

Kort over de to ruter:

2,5 km løberute (åbner som pdf-fil i nyt vindue). Hver deltager skal løbe ruten to omgange (5 km i alt), inden depechen gives videre til næste deltager på stafetholdet. Første løber på stafetholdene sendes afsted kl. ca. 17.40. 

5 km gå-rute (åbner som pdf-fil i nyt vindue). Alle deltagere på gå-ruten sendes afsted kl. 17.30.

Se film fra løberuten:

Link til film med løberuten på 1 minut og 15 sekunder (åbner i nyt vindue)