Copenhagen marathon 2013

Med regnen silende ned under stort set hele løbet gennemførte alle 14 startende fjordløbere i fin stil, da årets udgave af Copenhagen marathon blev afviklet pinsesøndag den 19. maj 2013 med start fra Islands Brygge. Det var 34. gang, at hovedstadens gader og stræder lagde asfalt og brosten til Spartas afvikling af løbet. Tilbage i 1980 gennemførte 784 deltagere ud af 995 startende, mens mere end 9.000 gennemførte i 2013-udgaven af Københavns store bymaraton.

Fra Fjordløberne imponerede i særlig grad den kun 16-årige Magnus Emil Liisberg Helding ved i sit første maraton at tilbagelægge de 42,195 km blot ét sølle sekund over de tre timer. Det rakte til en imponerede 2. plads ud af i alt 130 startende i aldersklassen for unge mænd under 20 år. Rigtig flot løbet af Magnus, der med tiden løb sig direkte ind på en 8. plads over de bedste tider for mænd på maratondistancen i Fjordløberne gennem tiderne.

Blandt de øvrige fjordløbere var der yderligere et par maratondebutanter og de kom alle rundt i ganske flotte tider, ligesom et par af de lidt mere erfarne maratonløbere satte personlige rekorder. Så alt i alt var det – på trods af det våde vejr – en ganske god dag for Fjordløberne, hvor 11 af de 14 fjordløbere kom i mål på under 4 timer.

Se Fjordløberresultaterne her

Torben.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk